Ботев (Пловдив) е получил оферта за нападателя си Омар Косоко.

...
Ботев (Пловдив) е получил оферта за нападателя си Омар Косоко.
Коментари Харесай

Ботев реже турци за Косоко

Ботев (Пловдив) е получил оферта за нападателя си Омар Косоко. Предложението е пристигнало от турски клуб, чието име се пази в загадка. Новината бе доказана от мениджърите Николай Жейнов и Болеслав Козакевич. Според задграничния сътрудник офертата ще бъде отхвърлена, защото не задоволява финансовите искания на Ботев. Договорът на Косоко изтича в края на декември, а пловдивчани към този момент са му предложили удължение с още година и половина. Ако играчът обаче откаже да подпише, тогава шефовете ще бъдат принудени да го продадат, с цел да вземат най-малко някаква трансферна сума.

“Днес (б.р. вчера) разговарях с господин Палийски за продажбата на Омар Косоко. Няма да разгадавам повече детайлности, само че в действителност офертата е от Турция”, удостовери сътрудникът пред marica.com.

Той съставлява и нападателя Венцислав Христов, който е мечтан от Ботев. Агентът е сърдит от писанията, които се появиха, че клиентът му желае умопомрачителна заплата от 10 хиляди евро на месец, с цел да подпише с “канарчетата”.

“Все отново, с цел да има някакви претенци към Ботев, от клуба би трябвало първо да се обадят на мен или на самия него. Това не се е случило. Не, не желае 10 000 евро, а 45 000 евро месечно плюс басейн и куче и други екстри”, подигравателен бе Жейнов.

Болеслав Козакевич, който е персоналният сътрудник на Косоко, също удостовери, че в Ботев е пристигнала оферта за клиента му.

“В клуба влезе оферта тази заран (б.р. вчера). Дойдоха на крайници. Предложението обаче не удовлетворява клуба. Няма да разгадавам други детайлности, както и от кое място тъкмо пристигна. Сега ще изчакам да минат двата мача с Бейтар (Йерусалим). След тях допълнителон ще се разбере какво ще се случи”, разяснява Козакевич
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР