Ботев Пловдив е искал да привлече новия старши треньор на

...
Ботев Пловдив е искал да привлече новия старши треньор на
Коментари Харесай

Иван Гешев е отказал на Ботев заради лоялността към Септември

Ботев Пловдив е желал да притегли новия старши треньор на Септември София - Иван Гешев. Младият експерт пое столичани след напускането на Красимир Балъков.

Преди това през сезона Гешев води дубъла на Септември. Именно по това време шефовете на школата на Ботев Пловдив Даниел Колев и Трифон Пачев са ухажвали Гешев да мине към техните структури. Иван Гешев обаче е останал предан към столичани.
 Ботев (Пловдив) с значима информация за своите почитатели
Ботев (Пловдив) с значима информация за своите почитатели

по отношение на гостуването във Враца

Сред мечтаните за жълто-черната академия е бил и Андрей Андреев, който води Литекс и дубъла на ФК ЦСКА 1948. Той към този момент е бил при канарчетата. Но и там в Ботев Пловдив са блъснали на камък.

В същото време от " Колежа " още веднъж обмислят дестинация Дубай за лагер през зимата, както в последните две години. Там жълто-черните се готвиха при започване на 2022-а и 2023-а. Играха със мощни противници и реализираха положителни резултати. В Ботев са удовлетворени от изискванията там, като връзката за лагер в ОАЕ е притежателят Антон Зингаревич.

Пловдивчани не престават подготовката за гостуването на Ботев Враца. Старши треньорът Душан Керкез се чака да направи някои промени по състава по отношение на гостуването на ЦСКА 1948. След наказване се завръща Ивелин Попов. Възможно измежду 11-те да се върне и Янис Карабельов.

Керкез пък към този момент е почнал работа по селекцията. Спортният шеф Платек е набелзял много футболисти, които ще бъдат гледани до зимната пауза.

Билетите за почитателите на жълто-черните за визитата във Враца ще са на цена 10 лв.. Пропуските ще се продават на касата пред гостуващия бранш, която ще отвори 90 минути преди началото на дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР