Ботев (Пловдив) е хвърлил поглед на младежкия национал на Нигерия

...
Ботев (Пловдив) е хвърлил поглед на младежкия национал на Нигерия
Коментари Харесай

Ботев взима още един нигерийски национал

Ботев (Пловдив) е хвърлил взор на младежкия национал на Нигерия Абел Огвуче, настояват в родината му. Централният бранител е част от селекцията, която ще взе участие на започващото този месец международно състезание до 20 години. Нигерия е в група с Бразилия, Италия и Доминиканската република. Първият мач на отбора е на 21 май. Интересното е, че в състава на Нигерия за шампионата в Аржентина са и двама и двама играчи от сегашния състав на Ботев. Това са халфът Точукво Нади и нападателят Уме Емануел.

19-годишният Абел Огвуче е роден на 6 юли 2003-та. Той е доста здрав физически и е благосъстоятелност на втородивизионния шведски Трелеборг. Както е известно, шефовете на Ботев имат съществени контакти в Скандинавия, като преди време притежаваха датския клуб Фремад Амагер. Тази пролет Огвуче има 4 мача за клубния си отбор.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР