Ботев (Пловдив), чрез официалния си сайт, излезе с позиция по

...
Ботев (Пловдив), чрез официалния си сайт, излезе с позиция по
Коментари Харесай

Ботев Пд към Гърция: Не помилвайте убийците, това ще доведе до остра реакция

Ботев (Пловдив), посредством формалния си уебсайт, излезе с позиция във връзка убития в Гърция почитател на отбора Тоско Бозаджийски. Канарчетата приканиха гръцките управляващи да не прикриват убийците, а да се стартира правосъден развой, след който отговорните да получат обективни санкции.

Ето какво пишат пловдивчани:

" До Посолството на Гърция в България

До Консула на България в Гърция
До Прокурора на Република Гърция


Уважаеми Господа,

ПФК Ботев Пловдив се обръща към Вас с голямо отчаяние и горест след нелепата гибел на един от най-изявените почитатели на клуба - Тоско Бозаджийски. Нашият клуб, нашите почитатели и нашият град потънаха в тъга след новината за гибелта на толкоз чист и младеж.

Хилядите разплакани почитатели, които изпратиха Тоско в последния му път - от деца до възрастни, са безусловно доказателство какъв страховит човек загубихме. Това е голяма загуба за нашето " жълто-черно " семейство, която ни раздруса до основи, поради жестокостта и дързостта на това закононарушение!

Престъпление, което по никакъв метод не трябва да бъде оставяно без последици! Абсолютно неприемливо е в страна от Европейския съюз млад българин да бъде погубен по най-безскрупулния и непоносим метод и то в светлата част от деня!

Тези дейности на почитателите на ПАОК, които с въоръжението си ясно демонстрират какво са целели, нанасяйки багра по нашите почитатели, няма по какъв начин да бъдат оставени без наказване! Именно заради тази причина ПФК Ботев Пловдив желае обективен и открит развой, а забърканите в него лица да бъдат осъдени с най-голямата суровост на закона.

ПФК Ботев Пловдив ще следи изкъсо правосъдния развой в Гърция, а възможното потулване на случая ще донесе голяма горест и оскърбление както в Нас, по този начин и в последователите на нашия Клуб. Феновете също наблюдават зорко правосъдния развой и при опрощение на убийците, това би довело до голяма вълна от възмущение и остра реакция от тяхна страна.

ПФК Ботев се надява горепосочените институции да спомогнат за бързото разрешаване на правосъдния развой.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР