Ботев (Пд) иска да спре добрата серия на съгражданите от

...
Ботев (Пд) иска да спре добрата серия на съгражданите от
Коментари Харесай

"Ботев" ще приземява "Локомотив" в градското дерби

" Ботев " (Пд) желае да спре положителната серия на съгражданите от " Локомотив ", който за един месец завоюваха купата и суперкупата на България. Градското дерби сред двата тима е в неделя от 18:45 ч. на стадиона в Коматево. 

" Разузнахме тима на " Локомотив ". Ще гледаме да се възползваме от техните слаби страни. Надяваме се с една битка и хубава игра да успеем ги приземим ", съобщи звездата на " Ботев " Тодор Неделев. Той призна, че турският " Трабзонспор " е прекратил интереса си към него, а сега липсват други предложения.

Закани се и треньорът Ферарио Спасов: " Ние сме безусловно непредвидим тим. В " Локомотив "  не знаят какви са нашите благоприятни условия. Чисто футболно по нищо не отстъпваме на тях. Нивото и качеството, отношението на момчетата ми дават цялостно съображение да си мисля, че ние сме подготвени за старта на шампионата и сме подготвени да излезем и да победим в неделя ".

В изявленията си през днешния ден обаче всички в " Ботев " демонстрираха паника от решението на притежателя на клуба Георги Самуилов да напусне на общото заседание на 21 август. Той към този момент съобщи, че връща мажоритарния пакет (60%) от акциите си в интерес на почитателите.

Ферарио Спасов благодари на Самуилов за това, че е оказал помощ да се реализира лятната селекция. Неделев пък изрече благодарност на предприемача, че плащал всичко в точния момент и обезпечил успокоение в клуба. Прокуристът на " Ботев " Асен Караславов обаче сподели ясно настроенията. " Г-н Самуилов ни подсигури по всевъзможен начин. Треньорите и футболистите имаха целия комфорт. Никога не сме били толкоз изрядни към всички чиновници, футболисти. " Ботев " заплати главницата към Национална агенция за приходите. Сами може да прецените какъв брой футболни клуба и компании могат да си разрешат това ", съобщи той на конференция. След това Караславов бе още по-ясен пред " Спортал ": " Притеснителното е, че след връщането на акциите на клуба имах диалог със Сдружението в лицето на господин Гиздаков и господин Кошински. Те не споделят нищо съответно, даже по техните думи разбирам, че те не могат да подсигурят този бюджет, който е нужен за естественото битие на футболния клуб. Това е малко притеснително. Аз съм на мнение, че без господин Самуилов няма по какъв начин нещата да се случат по естествения метод. Всички се надяваме той да остане в клуба. Той дава ужасно доста пари за клуба и за развиването на тима. Сега без него би трябвало да се връщаме обратно в развиването си, което е притеснително. "

Треньорът на " Локомотив " Бруно Акрапович обаче съобщи, че не чака изненади от " Ботев ". " Нямам информация да има доста нови неща в " Ботев ". Изгледах контролата им с " Етър " и разузнах тима. Искам да играем добър футбол и да победим. Желанието ми е да играем по-добре и да комбинираме по-добре ", сподели босненецът. Той съобщи, че Петър Витанов е възобновен от контузия и ще попадне в групата за мача. Наставникът на " Локомотив " също по този начин съжали, че мачът не е с по-късен начален час, поради високите температури.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР