БОСТЪН (АП) — Семейството на тийнейджър от Северна Каролина съди

...
БОСТЪН (АП) — Семейството на тийнейджър от Северна Каролина съди
Коментари Харесай

Тийнейджърка, която казва, че е открила камера в банята на самолет, съди American Airlines

БОСТЪН (АП) — Семейството на младеж от Северна Каролина съди American Airlines, заявявайки, че стюардеса е залепила iPhone на тоалетната на самолета, с цел да я запишете по какъв начин употребява тоалетната по време на полет през септември.

Адвокатите на 14-годишното момиче и нейните родители споделят, че американецът е „ знаел или е трябвало да знае, че стюардесата съставлява заплаха “. Те споделят, че неуспехът на други членове на екипажа да конфискуват телефона на служителя му е разрешил да унищожи доказателства.

Искът против American и неидентифицираната стюардеса беше заведен в петък в окръжния съд на Съединени американски щати в Северна Каролина.

American сподели, че стюардесата е била „ отстранена от обслужване “ незабавно след хипотетичния случай и от този момент не е работила.

„ Ние одобряваме този въпрос доста съществено и сътрудничихме напълно на правоприлагащите органи в тяхното следствие, защото сигурността и сигурността са нашите най-високи цели “, сподели Американ в квалифицирано изказване....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР