Босненците са известни като мъжкари и бойци. Владимир Петкович е

...
Босненците са известни като мъжкари и бойци. Владимир Петкович е
Коментари Харесай

Рецептата срещу Бразилия – наритваш Неймар

Босненците са известни като мъжкари и бойци. Владимир Петкович е родом от Сараево и знае по какъв начин да оцелява. И съобщи по най-хубавия метод своите умения на швейцарските национали, които направиха Бразилия следващия любимец на Мондиал 2018, който страда на старта – 1:1.

Петкович откри рецептата по какъв начин се стопира „ селесао “. Тя е обикновена – да нариташ добре Неймар. В мача най-скъпият футболист в света получи 10 нарушавания и с това се подреди на второ място в историята, откогато се наблюдават сходни статистики. Преди 20 години на Мондиал 98 тунизийските национали фаулираха 11 пъти британския капитан Алън Шийрър.

„ Повечето от обстановките с Неймар бяха изцяло чисти – сподели Петкович. – Една от главните задания бяха да го обезвреждаме. Но в бразилския състав има задоволително футболисти с превъзходни качества, не е единствено той. Много съм горделив от дисциплината на моя тим. Истината е, че получихме прекомерно доста жълти картони, без да сме създали толкоз групи нарушаване. Не беше прелестно да виждам по какъв начин противникът пада за дузпи. При съществуването и на видео съдии е ясно, че обстановките бяха кристално чисти. Сега ни чака доста тежък мач със Сърбия. “

Фелипе Коутиньо откри резултата с фазомен гол от надалеч още първоначално, само че Стивън Цукер изравни незабавно след почивката. Натискът на бразилците до края не даде резултат.

Първият в международния тенис Роджър Федерер пусна фотография в обществените мрежи по какъв начин гледа мача в дома си. И насочи приветствие към тима. Определено Швейцария има от какво да се гордее с неделния ден – Маестрото завоюва 98-ата си купа от веригата АТП с успех в Щутгарт.

Тите, селекционерът на Бразилия, отхвърли да се оправдава със съдиите. Най-сериозната му рекламация може да е обстановката при изравнителния гол. Тогава Цукер побутна в гърба Миранда, само че сигнал от мексиканеца Сесар Рамос нямаше.

„ Със сигурност това е нарушаване, само че няма да се оправдаваме със съдии – сподели Тите. – Има задоволително отговорници за тях. “

„ Аз съм бранител и постоянно са ме учили да не бутам с ръце – по-гневен беше Тиаго Мота. – Когато блъснеш някого, е фаул. Изключително малко и ясно го споделям. “

Битката за първото място в групата към този момент може да се реши по голова разлика. Бразилия и Швейцария ще бъдат любимци против Коста Рика и Сърбия, а към този момент ще играят и за доста попадения.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР