Босненският тенисист Дамир Джумхур изрази съмнения, че сезонът на трева

...
Босненският тенисист Дамир Джумхур изрази съмнения, че сезонът на трева
Коментари Харесай

За някои тенисисти нямало смисъл сезонът да се подновява

Босненският тенисист Дамир Джумхур изрази подозрения, че сезонът на трева ще се организира през тази година. На 12 март ATP отсрочи всички мачове за шест седмици поради пандемията от COVID-19, а преди дни суспендирането на всички шампионати се удължи до 7 юни.

На 8 юни би трябвало да стартира сезонът на трева и към този момент не са направени нови изказвания за отсрочване. Според Джумхур обаче, точно това най-вероятно ще се случи.

" Разговаряйки с другите играчи, мощно се съмняваме, че сезонът ще се възобнови при започване на юни. С метода, по който вървят нещата, паузата евентуално ще се удължи. Целият сезон може да бъде анулиран - да вземем за пример, ние не виждаме смисъл във възобновяването на сезона през август ", сподели Джумхур пред " Фена ", представен от TennisWorldUSA.

В момента босненецът е под №107 в света и прекарва времето си в Белград. Той разкри, че се е посветил напълно на домашни тренировки в опит да резервира оптимално добра форма. Както всички останали спортисти, той също прикани хората да си останат вкъщи и да бъда виновни в борбата с пандемията.
tennis24.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР