Босненският рефер Ирфан Пелито ще ръководи първата среща на Лудогорец

...
Босненският рефер Ирфан Пелито ще ръководи първата среща на Лудогорец
Коментари Харесай

Босненец ще свири мача Лудогорец - ЦСКА

Босненският рефер Ирфан Пелито ще управлява първата среща на Лудогорец (Разград) в груповата фаза на шампионата Лига Европа тази година. Разградчани одобряват ЦСКА (Москва) в група Н, като срещата е на " Лудогорец Арена " от 22.00 часа.

Помощници на Пелито ще бъдат неговите сънародници Сенад Ибришимбегович и Давор Бельо, а четвърти арбитър е Адмир Шехович. Бившият топрефер от Люксембург Ален Хамер ще бъде съдийски наблюдаващ на мача, а Романо Клаведечер от Швейцария е пратеник на УЕФА.

35-годишният Пелито е интернационален рефер от 4 години и има един български мач във визитката си. Това е младежката подготовка до 21 години на нашия тим с Франция, която се игра през есента на 2018-а година в Стара Загора и приключи 0:1.

Но УЕФА гледа с огромни очаквания на арбитъра от Босна и Херцеговина, защото това лято му повери финала на Европейското състезание за юноши до 19 години, в който играха гениите на Испания и Португалия. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 19 септември  Лудогорец 22:00предстои  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР