*** Босилеград, Сърбия От 13:00 часа местно време, в клуба

...
*** Босилеград, Сърбия От 13:00 часа местно време, в клуба
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 26 ноември

*** Босилеград, Сърбия

От 13:00 часа локално време, в клуба на Българска телеграфна агенция, ще организира кръгла маса на тематика: „ 100 години Ньой – 100 изгубени години.

*** София

От 09:00 часа в Парк хотел Витоша, ще се организира работна среща за създаване на национална тактика за битка с потреблението на токсини и отровни примамки в България. На срещата ще участват представители на институции, университети, национални и интернационалните неправителствени организации.

От 09:00 часа в „ Гранд хотел София “, зала „ София “, Германо-Българската индустриалнотърговска камара (ГБИТК) провежда конференция на тематика „ Управление на отпадъците и преработване “, на която ще бъде показан немският опит в тази сфера. Конференцията е част от визитата на немска бизнес делегация в областта на ръководство на отпадъците и преработване от 25 до 27 ноември 2019 година в България.

От 10.00 часа в Литературен клуб „ Перото “, НДК, вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие конференцията „ 30 години. Женският прочит на Прехода и преходите… “.

От 10:30 часа в хотел „ ИнтерКонтинентал “, за десета поредна година Сдружение „ Българска браншова асоциация пътна сигурност " ще връчи награди на изявени специалисти и експерти, съдействали за възстановяване сигурността на пътната инфраструктура в Република България. В церемонията ще взе участие заместник-министър Валентин Йовев.

От 13:30 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “-23, ще се организира конференция.

От 20:00 часа в зала 1 на НДК ще се състои концерт на виртуозния ни цигулар – Васко Василев.

*** Благоевград

От 10.30 часа в Областна администрация – Благоевград ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

*** Варна

От 9.30 часа в зала „ Варна “ на община Варна ще се организира съвещание за инспекция на готовността за зимния интервал.

*** Велико Търново

От 13.30 часа в Нова зала на Община Велико Търново ще бъде открита конференция на тематика „ Взаимодействието сред обществените услуги и Регионалните центрове за правна помощ “.

*** Видин

От 8.30 ч. кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков ще бъде формален посетител на откриването на магазин в града.

От 11.00 часа в заседателната зала на 6 ет. в административната постройка на Общината ще се състои конференция, на която кметът доктор Цветан Ценков ще показа своя управителен екип.

*** Елена

От 11.30 часа, пред новата постройка на РУ-Елена, на публична гала министър Младен Маринов ще открие новата постройката на полицейското ръководство в Елена.

*** Плевен

От 11.00 часа в заседателната зала на регионална администрация ще се състои съвещание на епизоотичната комисия.

*** Пловдив

От 13.30 ч. в хотел „ Империал “ министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще взе участие в откриването на седмата академия за фермери „ Свят на благоприятни условия.

От 15:00 часа в зала " Струма ", ще се организира съвещание на Областна комисия " Военни монументи ".

*** Русе

От 11.00 часа в зала „ Свети Георги “ на Областна администрация Русе ще се организира съвещание на Постоянно настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 203 на общината кметът Любомир Христов ще организира среща, на която ще бъде разисквана готовността за зимата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР