Босът на Славия Венци Стефанов обяви, че се оттегля от

...
Босът на Славия Венци Стефанов обяви, че се оттегля от
Коментари Харесай

Венци Стефанов се оттегля, обяви се против ВАР в България

Босът на Славия Венци Стефанов разгласи, че се отдръпва от Изпълкома на БФС. Президентът на " белите " добави, че е срещу въвеждането на ВАР в България. Той разяснява и обстановката към борбата за краткотрайния президентски пост на централата.

" Мишел Платини, който е огромен футболист и началник, ни върна на футболната карта. Той сподели, че ВАР е камшик за футбола. Когато е човешка неточност, то се вижда. Когато ние ги търсим, тогава се правят издевателства над другите тимове.
 Снимка 457119
Източник:

Имам претендент за президент на БФС. Имам претендент, който да бъде и като изпълнителне шеф. Ако в този момент ги кажа, до юни месец ще им разгоните семейството. Ще има на 6 години по какъв начин се е напикал, на 14 години с кой се е сбил.

И двамата са доста правилни, мъжки, футболни хора. Честни с достолепие. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са.

Данчо налива масло в огъня, което не е належащо нито за хората във футболния съюз, нито на самото състезание. Когато има безредие, даже добре структурираните неща се скапват. Касабов е много по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо даже самите футболисти не го долюбват, което е обществена загадка.
 Венци Стефанов: Лечков създаваше ненужно напрежение, не сме срещу страната
Венци Стефанов: Лечков създаваше ненужно напрежение, не сме срещу страната

" Демокрация сме, всеки има право да се кандидатира "

След това Стефанов добави, че няма желание да влиза в новия Изпълком на БФС.

" Моето момче, аз към този момент съм доста остарял човек. Отговорих ти на въпроса. Мога да оказвам помощ и извън, само че на този, който желае да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се оказва помощ. Новото управление би трябвало да работи с страната. Ще оказвам помощ на Славия, до момента в който мога ", разгласи Стефанов на конференция.
 Снимка 457120
Източник:

Докарали сме го до такава степен, че с изкуствено дишане да подвигаме националния тим, с цел да се класираме на европейско състезание. Друг е въпросът по какъв начин ще се приберем. Аз персонално не бих отишъл да виждам мачовете при класиране за европейското състезание, тъй като ме е боязън по какъв начин ще се приберем.

Унгария е на нашето състояние. Исландия е дребна страна, само че съвсем всички техни национали играят в мощните шампионати. Дано да имаме късмет. Като българин искам да успеем ", добави босът на Славия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР