Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal.bg срещу какво

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal.bg срещу какво
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Гриша Ганчев трябва да ми даде две софийски бензиностанции за Светослав Вуцов

Босът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи пред Sportal.bg против какво е подготвен да даде Светослав Вуцов на ЦСКА. Както е известно, синът на Велислав Вуцов се трансформира в воин за " белите " при гостуването им на стадион " Българска войска ", където избави дузпа и куп други положения. Освен това Светльо е разпален цесекар, което накара почитателите от бранш " Г " да изискат от управлението на " алените " трансфер на вратаря в Борисовата градина.

" Светльо е доста кадърно и положително момче. Гришата би трябвало да ми даде две бензиностанции, с цел да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, създадени. Това е изискването ", съобщи шеговито шефът на най-стария столичен клуб.

" Искам да кажа, че ВАР се явява огромен проблем. Помните, че аз бях срещу него през цялото време. Мишел Платини и други огромни футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа против Карагарен - имаше нарушаване в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат ситуацията! Да, само че това е Левски - по какъв начин ще бъде свирена дузпа против Левски при 0:0?! Няма късмет, против Левски не може! После Петър Петров ни изяснява какъв брой добре било с ВАР - демон на магаре ", продължи Стефанов.

" За нашия мач какво да приказваме! Кабаков не дава дузпа, само че в слушалката Сватбата му вика: " Дузпа, дузпа, дузпа! " Сложили Сватбата в стаичката да гледа ВАР-а. По-добре напряко Гриша Ганчев да беше седнал горе да гледа. Или Пената. Сватбата си е болно чорбарче, няма място там. Не е съществено това. Има четирима-петима съдии, които би трябвало да бъдат изхвърлени от футбола. Тогава към този момент другите ще схванат, че не е потребно за тях да си ритат хляба ", сподели още президентът на Славия.

" Валери Божинов продължава да тренира с нас. Към този час няма развиване на нещата. Казах към този момент няколко пъти - Заги си преценя и взема решение. Последната дума е на треньора ", приключи Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР