Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен

...
Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Отборите от Първа лига ще страдат заради ЦСКА

Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов разкритикува ЦСКА поради отхвърли на " алените " да се включат в съглашението за тв правата.
 Венци Стефанов поддържа битката с уредените мачове
В края на предходната седмица управлението на " армейците " изпрати ултимативно писмо до БФС, с което желае преразглеждане на контракта за медийното лъчение през новия сезон.

Причината е четворен спор на ползи в договора на централата с компанията притежател на правата - " Футбол Про Медия ".

По този мотив Стефанов заяви, че ЦСКА може да отиде да играе в някой европейски шампионат и добави, че поради упорството на отбора от " Армията ", ще страдат всички тимове от Първа лига.

" Какво е това нещо? Това на нищо не наподобява! Нали имаше среща с премиера, с цел да има феърплей. Това ли е феърплея на ЦСКА?

Левски подписа, а ЦСКА не го е направил. Заради тях ще страдат множеството тимове от Първа лига, защото разчитат на парите от ТВ правата.

От сутринта ми звънят притежателите на тимовете, които са обезпокоени. За тях тези средства са доста значими, а някой е решил да си играе със ориста на клубовете.

Ако ЦСКА счита, че е толкоз огромен тим и желае повече пари, дано отиде да играе в различен шампионат. Защо всички би трябвало да страдат поради тях ", сподели Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР