Босът на Лутън Роб Едуардс обеща, че неговата страна е

...
Босът на Лутън Роб Едуардс обеща, че неговата страна е
Коментари Харесай

Роб Едуардс казва, че Лутън е готов „да го направи за Локс“

Босът на Лутън Роб Едуардс даде обещание, че неговата страна е подготвена „ да го направи за Локс “, до момента в който се приготвят да изиграят първия си мач след излизането на терена на капитана Том Локиър сърдечен арест в Борнмът в събота.

29-годишният уелсец е изписан от болничното заведение след сполучлива процедура за слагане на имплантируем кардиовертер дефибрилатор и е почнал интервал на рехабилитация в дома си в след случая, който Лутън сподели, че не е обвързван с предходен колапс във финала на плейофа на Чемпиъншип през май.

Едуардс, който беше в сълзи, до момента в който аплодираше почитателите по-късно, което той призна, че е „ най-страшният миг [той е] в миналото във футбола ”, разкри, че до момента в който той и хората му са желали да почетат Локиър, той също се е чувствал внимателен в метода, по който подхождат към следствията от надълбоко разстройващото прекарване.

Във видео, оповестено в Luton's публична обществена медия, Едуардс сподели: „ [Гледайки] по какъв начин се придвижваме напред и от това, без да навлизаме в доста подробн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР