Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че целта пред

...
Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че целта пред
Коментари Харесай

Крушарски: Единственото дерби е пловдивското

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи, че задачата пред " смърфовете " в евротурнирите е влизане в груповата фаза на Лига Европа. Бизнесменът в началото се ядоса на журналистическия въпрос за задачите, само че по-късно ги изреди. После Крушарски сподели, че в България единственото дерби е сред Локомотив и Ботев (Пловдив).

" Имаме цели, които следваме малко по малко. Показахме по какъв начин се прави. Лига Европа три години я изпускахме за една точка, за един мач, само че тази година успяхме. Тази година задачите ни са по-високи. Аз споделих за задачите, само че очевидно не се интересувате или не четете. Нашата цел е да вземем купата. Не се изхвърлям, би трябвало да не сме заспали. Целта в Лига Европа е да влезем в групите, в шампионата да си патентоваме шестото място ", сподели Крушарски.

" Че ще домакинстваме, ще домакинстваме в Европа. Въпросът е против кой тим. Ако ни се падне някой по-голям, ще би трябвало да си местим къщата. До двайсетина дни ще са подготвени нещата, ще имаме стадион от трета категория. Ще приемем и Ботев (Пловдив), тъй че мислете по какъв начин ще играете ", добави шефът на Локомотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР