Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски беше видимо и

...
Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски беше видимо и
Коментари Харесай

Христо Крушарски наговори куп бисери след победата над Царско село

Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски беше очевидно и обяснимо благополучен след триумфа на неговия отбор с 3:0 над Царско село. Бизнесменът приказва за упоритостите пред клуба и бъдещето на българския футбол.

" Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, с цел да напълним автобуса, че момчетата са изморени и жадни. Аз първо запитвам Акрапович, по-късно запитвам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкоз пари, колкото има. Ето, в този момент имах два лв. и им ги дадох за награда. Само за пари се приказва в тази страна. Никой не приказва за работа. Ние вършим работа, но пари нямаме. Ако станат първи и играят по този начин, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм неутолим и желая да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят по този начин, както играха през днешния ден, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват почитателите, значи е добре'', разяснява Крушарски след мача.

" В тези мачове, които гледаме, не виждаме сърцата на футболистите. Ако футболните хора, които ръководим клубовете, не се загледаме какво има при нас, няма да стане нищо. Крайно време е футболните босове да се съберем, да си сложим нещата на масата, да си оправим къщите, да се подготвим за конгреса и да създадем нещо хубаво, което ще покаже, че фактически имаме интерес. За първи път със Стойне заговорихме за футбол преди месец'', добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР