Босът на Локомотив (Пловдив) бе много доволен след победата във

...
Босът на Локомотив (Пловдив) бе много доволен след победата във
Коментари Харесай

Крушарски: Нямаме конкуренция за Купата, купил съм четири самолета и с тях ще летим над Пловдив

Босът на Локомотив (Пловдив) бе доста удовлетворен след успеха във финала за Купата на България против ЦСКА след дузпи.

" Смърфовете " се постановиха с 5:3 след наказателни удари.

" Емоцията е огромна, бях споделил, че нямаме конкуренция за Купата. Такава наслада не съм очаквал да видя, втора поредна година ", съобщи Крушарски след дуела.

" Първата е най-сладката. Втората към този момент е по табиет. Третата няма да я откажа. Когато им кажа на тимовете, че не би трябвало да играят и да си седят вкъщи... Крушарски предложи шампионата да се приключи. С какво е отговорен в този момент Крушарски? Че ги бие наред. Имаме опит с дузпите. Знаете и предходното класиране. Пиргата сподели, че е дузпаджия. Най-малко три кръга би трябвало да играем в Европа. Стига с тези вложения. Те към този момент би трябвало да връщат ".

" Има доста тежки процедурки за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм пристигнал, съм изчистил 3 млн. лихви. Пловдив ми е стеснен, само че не ми обръщат внимание. Имах проблеми с децата, само че към този момент е решен. Имам проблеми с терените. Ако не се намеси министър председателят, отново няма да ми свършат работа в Пловдив. Аз планът го направих и го предадох. Сега чакаме процедурите. Този път съм купил четири самолета и с тях ще летим в Пловдив. Този триумф е за щерка ми и нейния рожден ден. Защото нея съм лишил от пари, с цел да направя това ", приключи босът.
 Локомотив (Пд) завоюва Купата на България след победа с дузпи над ЦСКА
Локомотив (Пд) още веднъж победи с Купата на България! " Смърфовете " разплакаха ЦСКА след драма с дузпи!

Али Соу се трансформира в огромния виновник за " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР