Босът на една най-големите организирани японски престъпни групировки Якудза "Кобе

...
Босът на една най-големите организирани японски престъпни групировки Якудза "Кобе
Коментари Харесай

Бос на Якудза е закопчан за каране без талон

Босът на една най-големите проведени японски незаконни групировки Якудза "Кобе Ямагути гуми " Осаму Тераока бе арестуван за ръководство на моторно транспортно средство без ваучър, съобщи ТАСС.

Вторият човек в мафиотската организация бе заловен на 23 януари в южния град Авадзи след рутинна инспекция на пътни служители на реда. Той не е могъл да показа документа и се оказало, че колата, която е карал, не е предходна през наложителния годишен механически обзор. Заради това той може да влезе в пандиза за период до половин година или да бъде санкциониран с 800 000 йени (около 72 000 долара). Осама може да застане пред съда и за нарушавания на условия за стартиране под гаранция. Той, макар постановлението на магистратите, се е срещал със свои доближени в дома си.

Якудза има легална и активност. Нейни поздразделения се афишират за компании или крайнодесни политически организации. Властите записват тези обединявания, употребявайки формулировката "Организации, склонни към принуждение ". Основните доходи на мафията в Страната на изгряващото слънце идват от рекет, търговия с опиати, незаконни проституция и хазарт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР