Босът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес призова ръководството на Пари

...
Босът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес призова ръководството на Пари
Коментари Харесай

Хьонес подкани ПСЖ да уволни свой служител

Босът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес прикани управлението на Пари Сен Жермен да в профил от служба спортния шеф на клуба Антеро Енрике. Германският началник е сърдит на португалеца около договарянията за прехвърлянето на Жером Боатенг в първенеца на Лига 1, който обаче по този начин и не се реализира.

“Този човек не е добра реклама за ПСЖ. Ако желаят да са огромен клуб, не могат да си разрешат да имат подобен човек за състезателен директор”, разяснява Хьонес пред Kicker.

Според Welt Енрике е подразнил баварците, тъй като не се е държал професионално при диалозите и сякаш преднамерено е пропуснал няколко крайни периода в стадиите на възможната договорка. От една страна французите посочили предпочитание да договарят, само че от друга се бавели. Освен това Енрике отправил оферта от 40 млн. евро прекомерно късно, тъй като в Байерн нямали време да реагират с намирането на нов защитник.

Отделно пък Хьонес самичък призна, че се е постарал да отпрати французите. “Определихме цена от 50 млн. евро, тъй като чакахме, че високата сума ще ги откаже. От една страна не искахме просто да им подарим Боатенг за малко пари, а от друга направих услуга на новия треньор Нико Ковач, който настояваше да задържим футболиста”, разкри шефът на Байерн.
d
Самият футболист също останал изумен от странното държание на парижани. В последна сметка опитният бранител остана на “Алианц Арена” и увери, че гори от предпочитание да продължи да се потвърждава с екипа на Байерн. Двата клуба обаче осъществиха трансфер, откакто в последния ден на пазара ПСЖ закупи Хуан Бернат. Имало е диалози и за Ренато Санчес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР