Борят се за живота на блъсната велосипедистка във Видин С

...
Борят се за живота на блъсната велосипедистка във Видин С
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на блъсната велосипедистка във Видин

Борят се за живота на блъсната велосипедистка във Видин С заплаха за живота е велосипедистката, която бе блъсната от кола във Видин през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, написа Пик.

Инцидентът стана към 13.30 часа през вчерашния ден на кръстовището на улиците „ Екзарх Йосиф I “ и „ Редута “ в крайдунавския град, съобщи Булнюз.

31-годишен гражданин на село Винарово управлявал лек автомобил „ Фолксваген Голф “. Шофирайки с несъобразена с пътните условия скорост, той блъснал движещата се в същата посока 44-годишна велосипедистка от Видин.

Според очевидци на случая дамата изненадващо, без да подава какъвто и да е сигнал и без да се огледа, направила внезапен завой на ляво и се озовала под гумите на колата. Уплашен водачът незабавно подал сигнал на тел. 112 и на мястото след минути пристигнали служители на реда и екип на центъра за незабавна здравна помощ.

Пострадалата жена била откарана в болничното заведение. Тя е настанена за лекуване с фрактура на черепа и лекарите се борят за живота й.По случая е формирано досъдебно произвеждане, споделиха от полицията.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР