Боряна Калейн завърши десета в многобоя при индивидуалистките и се

...
Боряна Калейн завърши десета в многобоя при индивидуалистките и се
Коментари Харесай

Боряна Калейн десета в многобоя, класира се за финалите на топка и лента в Москва

Боряна Калейн приключи десета в многобоя при индивидуалистките и се класира за финалите на топка и лента на Гран При, който се организира в Москва.

Грацията игра в първия поток и събра общ брой от 61.150т.(15.650 за обръч, 17.050 за топка, 13.400 за бухалки 15.050 за лента).

Боряна позволи няколко неточности, които на този стадий са естествени, защото всички са поставили извънредно доста компликации в композициите си, тъй като по новия устав оценката за компликация е отворена и в случай че гимнастичките си създадат заложените детайли си подсигуряват предно класиране.

Първа стана Дина Аверина(Русия), носителка на сребърния орден сестра й Арина Аверина, а бронзовият орден завоюва трета рускиня - Юлия Бравикова.

В съпътстващия шампионат при дамите след първите два уреда Ерика Зафирова е седма като резултат във краткотрайното класиране след осъществяванията на обръч и топка, само че за протокола се подрежда пета като класиране, тъй като публично вземат участие единствено по две от страна.

В неделя са другите два уреда - бухалки и лента, а по правилник в съпътстващия шампионат няма финали, а единствено многобой.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР