Боряна Калейн заема втората позиция във временното класиране в многобоя

...
Боряна Калейн заема втората позиция във временното класиране в многобоя
Коментари Харесай

Боряна Калейн на втора позиция след първите два потока в многобоя

Боряна Калейн заема втората позиция във краткотрайното класиране в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. Другата българска представителка - Катрин Тасева е трета.

До края на деня следва гимнастичките от поток " D " и поток " C " да изиграят съчетанията си с бухалки и лента, с цел да оформят крайното класиране. Не пропускайте да ги гледате директно по RING, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Калейн се показа на равнище, като позволи дребни грешки в съчетанията си през днешния ден. Тя получи 25,450 точки за представянето си с бухалки и 21,450 точки за това с лента. Така общият ѝ резултат стана 98,250 точки.

Снимка: Lap.bg

На първо място в класирането е европейската шампионка в многобоя от Киев 2020 - Линой Ашрам от Израел. След като през вчерашния ден в Боряна имаха идентичен общ брой от оценки, през днешния ден тя получи 25,750 точки за съчетанието с бухалки и 21,350 за лентата си, което направи общият ѝ резултат 98,450 точки.

На трето място във краткотрайното класиране е другата българка в самостоятелната конкуренция - Катрин Тасева. След неувереното начало през вчерашния ден, през днешния ден тя беше много по-стабилна на килима. За съчетанието с бухалки получи 25,050, а за лента - 21,450. Общият ѝ резултат е 92,500 точки.

Шампионката в многобоя ще стане ясна след изиграването на съчетанията на всички девойки.

Снимка: Ладислав Цветков

След тях на килима в " Арена Армеец " ще излязат ансамблите, които ще показват композиции с обръчи и бухалки. Вчера (26 март) българките поведоха в класирането с рекордна оценка за петте си топки от 44,150 точки.

Не пропускайте нито едно от съчетанията от Световната купа по художествена гимнастика в София! Състезанието ще бъде излъчено директно по RING, на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg през трите дни! В неделя (28 март) може да гледате финалите на обособените уреди директно и по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР