Боряна Калейн е преболедувала COVID-19Националният отбор на България по художествена

...
Боряна Калейн е преболедувала COVID-19Националният отбор на България по художествена
Коментари Харесай

Илиана Раева поднови кариерата си като треньор

Боряна Калейн е преболедувала COVID-19

Националният тим на България по художествена гимнастика сподели обновените си съчетания пред българската аудитория. Състезателките играха демонстративно в зала „ София “ в столицата, което бе част от подготовката им за Световното състезание в „ Арена Армеец “ от 14 до 18 септември.

Освен Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъла при дамите, присъединяване в продукцията взеха и гимнастички от разширения състав на националния отбор, както и девойки. Своите съчетания пред българските почитатели демонстрираха и представителки на Канада и Бразилия, които са на подготовка у нас.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева от една седмица е в треньорския екип на Боряна Калейн, заяви БГНЕС.

„ Гимнастиката към този момент е такава, че девойките не могат да си разрешат да пропущат нито един бонус, нито един детайл. Трябва да се борят за всяка една десета. Треньорите са удовлетворени от играта на този стадий “, показа Илиана Раева след демонстративните осъществявания на тима.

Боряна Калейн е преболедувала COVID-19 неотдавна, което се е отразило върху подготовката ѝ за шампионата на планетата.

„ Боряна Калейн няма никакъв проблем с душeвността, акцентираме на работата, главно работим. Работим доста. Повторения на детайли, на части, на цели съчетания. Боряна Калейн, напълно отговорно декларирам, няма проблем с душeвността, има проблем с подготовката. Мисля, че тренира доста добре и доста отговорно сега. Тя изкара доста тежък COVID-19 в продължение на две седмици, преди последната Световна купа “, показа Илиана Раева.

Ансамбълът на България също изигра двете си актуализирани съчетания.

„ Много, доста съществено работи ансамбълът. Подобрението е доста очевидно “, показа още президентът на федерацията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР