Боряна Баташова се препъна още в първия епизод на Дансинг

...
Боряна Баташова се препъна още в първия епизод на Дансинг
Коментари Харесай

Боряна Баташова се преметна по пътя към победата за „Дансинг старс“

Боряна Баташова се препъна още в първия епизод на „ Дансинг старс “

„ Веселата вдовица “, както сама се изтипоса на визитката си телевизионната водеща, бе навън още със старта на танцувалното шоу.

Въпреки големите си мераци за победа, дамата на умрелия артист Андрей Баташов отпадна още на първия танц. Тя требваше да подготви с треньора си Калоян Иванов, победител от последния сезон на „ Дансинг старс “, танца ча-ча-ча.

Но съдиите бяха единомислещи, че на сцената се е получило „ повече разходка и свободно вървене, в сравнение с танц “.

Обяви двойката  още за несинхронни и безредни. Затова двамата получиха 11 точки, което мигновено ги изпрати отвън дансинга и в профил вечно от шоуто.

„ Андрей взе участие в първия сезон на танцувалното шоу и ние се венчахме по време на предаването. Това се случи единствено месец след запознанството ни.

Затова съм суеверна и се надявам това предаване да ми донесе шанс, както и приказката да продължи “, съобщи преди старта на танцувалното предаване Боряна.

Само че този път шансът й не сработи и тя трябваше да си тръгне.Боряна Баташова одобри много прочувствено загубата и не съумя да сдържи сълзите си още там, на сцената.

Но пък преди този момент остави със зяпнала уста аудитория и жури като съобщи, че си търси мъж и желае още веднъж да мине под венчило.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

 

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР