Борусия (Мьонхенгладбах) записа първа победа през годината, след като се

...
Борусия (Мьонхенгладбах) записа първа победа през годината, след като се
Коментари Харесай

Гладбах излезе втори след обрат срещу Майнц

Борусия (Мьонхенгладбах) записа първа победа през годината, откакто се наложи с 3:1 над Майнц. Така " жребчетата " излязоха най-малко краткотрайно на второ място в Бундеслигата, само че могат да бъдат изместени от Байерн, който по-късно приема Шалке.

Гостите от карнавалния град изненадващо откриха резултата в 11-ата минута. Тогава Робин Куаисон се разписа след асистенция на Ниакате.

В 24-ата минута отбраната на Майнц изпусна Аласан Плеа след центриране на Вендт от директен свободен удар и нападателят изравни за 1:1.

Борусия подложи своя противник на сериозен напън, само че стигна до поврат едвам в 76-ата минута. Тогава Патрик Херман центрира в наказателното поле, а Плеа съумя да изпревари Робин Хак и да вкара за 2:1.

Крайният резултат оформи резервата Флориан Нойхаус. Халфът овладя неприятно изчистена топка от вратаря Центнер и с брилянтен удар от към 35 метра се разписа за крайното 3:1.

В различен мач от кръга Херта стигна до поврат и завоюва гостуването си на Волфсбург с 2:1. Унион надделя Аугсбург с 2:0, а Фрайбург загуби с 0:2 от Падерборн.
 Айнтрахт победи Република България (Лайпциг) с 2:0
" Орлите " укротиха " биковете " в Бундеслигата

Айнтрахт надделя Република България (Лайпциг) с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР