Борусия (Мьонхенгладбах) се наложи с 3:1 при визитата си на

...
Борусия (Мьонхенгладбах) се наложи с 3:1 при визитата си на
Коментари Харесай

Борусия пречупи Майнц 05 във финалните минути

Борусия (Мьонхенгладбах) се наложи с 3:1 при визитата си на Майнц 05 в конфликт от втория кръг в Бундеслигата и събра актив от 4 точки. За някогашния отбор на Тодор Неделев пък това е второ проваляне след 0:3 от Фрайбург на старта на акцията.

Робин Куайсон вкара за домакините в 18-ата минута, само че в 31-вата Щефан Лайнер изравни от близко, при който резултат пристигна и почивката.

Гладбах нанесе своя удар небрежно в 77-ата и 79-ата минути. Първо Аласен Плеа осъществя от пряк-свободен удар, а незабавно по-късно новото попълнение Брийл Емболо заби дебютния си гол за Борусия, откакто излезе самичък против вратаря.

Is this the Breel life? Is this just fantasy? #DieFohlen #M05BMG 1-3 pic.twitter.com/Ts8PpIolAY
— Gladbach (@borussia_en) August 24, 2019
Майнц имаше доста добра опция да излезе напред при 1:1, само че тя беше пропусната от преотстъпения от Ливърпул Тайуо Ауони.

“05” съвсем повториха дуела си против Фрайбург преди седмица, когато чак в последните минути позволиха противника да се развихри.

В идващия кръг на “Борусия Парк” гостува Република България (Лайпциг), а Майнц 05 ще се изправи против първенеца Байерн (Мюнхен) в баварската столица. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 2 кръг, събота 24 август  Майнц 05 1:3краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР