Борусия (Мьонхенгладбах) отново се разправи по категоричен начин с украинците

...
Борусия (Мьонхенгладбах) отново се разправи по категоричен начин с украинците
Коментари Харесай

Нищо ново: Борусия пак направи на пух и прах Шахтьор

Борусия (Мьонхенгладбах) още веднъж се разправи по безапелационен метод с украинците от Шахтьор (Донецк). 22 дни, откакто " жребчетата " разрушиха своя конкурент с 6:0 като посетител, през днешния ден германците още веднъж демонстрираха класа - успех с 4:0.

По този метод момчетата на Марко Розе са безапелационен водач в група В с актив от 8 пункта, като позицията им не е застрашена даже и от идния конфликт сред колосите Интер и Реал (Мадрид).
 Манчестър Сити с удобна победа като посетител на Олимпиакос
Манчестър Сити с удобна победа като посетител на Олимпиакос

" Гражданите " благородно направиха доста пропуски

Домакините взеха решение всичко в тази среща още през първото полувреме, когато преднината за Борусия към този момент имаше класическо естество. Резултатът беше открит в 17-ата минута, когато Ларс Щиндъл се разписа от дузпа. След още толкоз, националът на Германия този път влезе в ролята на помощник, подавайки за попадението на Елведи.

Още един швейцарски гол беляза тази част, като той бе дело на нападателя Емболо в 45-ата. Въпросният се разписа акробатично със задна ножица, сътворена наоколо до голлинията на украинците.

Крайното 4:0 бе завършено от шведския национал Оскар Венд. Скандинавецът центрира остро от фаул, коженото кълбо мина през купа от играчи и в последна сметка се озова в мрежата на Пятов.

До края Шахтьор имаше опция да осъществя най-малко почетно попадение, само че Ян Зомер реагира по съвършен метод при изстрел на Матвиенко.
 Мората класира Ювентус напред в Шампионската лига с гол в продължението против Ференцварош
Мората класира Ювентус напред в Шампионската лига с гол в продължението против Ференцварош

Ново красиво попадение на сметката на Кристиано Роналдо

В идващия кръг Борусия може да си подсигурява място на елиминациите, в случай че реализира позитивен резултат при семейството си на Интер. Шахтьор приема на собствен терен Реал (Мадрид).

БОРУСИЯ (МЬОНХЕНГЛАДБАХ) - ШАХТЬОР (ДОНЕЦК) 4:0

1:0 Щиндъл (17 " ), 2:0 Елведи (34 " ), 3:0 Емболо (45+1 " ), 4:0 Вендт (77 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР