Борусия Дортмунд спечели домакинството си на Унион Берлин с 2:1

...
Борусия Дортмунд спечели домакинството си на Унион Берлин с 2:1
Коментари Харесай

Късен гол на Мукоко не позволи на Байерн да се откъсне на върха

Борусия Дортмунд завоюва семейството си на Унион Берлин с 2:1 в мач от 27-ия кръг на немската Първа Бундеслига. На " Сигнал Идуна Парк " " жълто-черните " стигнаха мъчно до трите точки, само че не престават да са в битката за купата .
Юсуфа Мукоко.
Дониел Мален даде преднина на Борусия в 28-та минута след асистенция на Рафаел Герейро. Гостите от столицата възвърнаха паритета посредством Кевин Беренс след към час игра, само че влезлият от пейката Юсуфа Мукоко донесе успеха на Дортмунд пет минути след появяването си в игра. Така възпитаниците на Един Терзич не разрешиха да изостанат по-сериозно от лидера и настоящ първенец Байерн Мюнхен, който взе гостуването си на Фрайбург с минималното 1:0 след гол на Матайс де Лихт. Разликата на върха сред двата тима е две точки.

В идващия кръг Дортмунд гостува на Щутгарт, до момента в който Байерн първо пътува до Манчестър за аудиенция на Сити в четвъртфинал от Шампионска лига, а по-късно посреща Хофенхайм за състезание. Унион, който е трети в таблицата, приема Бохум.

Останалите резултати :

Аугсбург - Кьолн 1:3

Байер Леверкузен - Айнтрахт Франкфурт 3:1

Майнц 05 - Вердер 2:2. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР