Борусия (Дортмунд) спечели домакинството си на Аталанта в първи 1/16-финален

...
Борусия (Дортмунд) спечели домакинството си на Аталанта в първи 1/16-финален
Коментари Харесай

Борусия надви Аталанта, Батшуай няма спирка!

Борусия (Дортмунд) завоюва семейството си на Аталанта в първи 1/16-финален дуел в Лига Европа сред двата състава.

Мачът на стадион " Сигнал Идуна Парк " приключи при резултат 3:2.

 Снимка 340520
Източник:

Първото попадение в конфликта осъществя Андре Шурле , разписал се след 30 минути игра, след подаване на Пишчек. Точен за равенството беше Иличич, вкарал гол 6 минути след почивката. Асистенцията в съответния случай бе за Спинацола.

 Снимка 340517
Източник:

Последва нова замяна на попадения, като още веднъж Иличич вкара за 1:2, единствено 5 минути откакто към този момент се бе разписал, преди Батшуай да направи 2:2 в 65-ата минута на конфликта.

Крайното 3:2 бе завършено в продължението на мача, още веднъж от героя за домакините Батшуай.

 Снимка 340518
Източник:

Аталанта сподели, че неслучайно разполага с шестата най-хубава защита в Серия " А ", противодействайки сполучливо на противника си в огромна част от случаите в срещата.

Двата тима нямаха нито един формален мач един против различен досега, като играха контрола през лятото, в която бергамаските завоюваха изненадващо с 1:0. Тази вечер сходен резултат беше мираж.

 Снимка 340516
Източник:

Италианските съперници не са измежду обичаните на отбора от Дортмунд, който на елиминационна фаза има три триумфа, само че е отпадал цели седем пъти.

Аталанта завоюва с лекост група Е на Лига Европа, където не позволи проваляне в компанията на Лион, Евертън и Аполон. В същото време рурци взеха единствено две точки в Шампионската лига против Реал (Мадрид), Тотнъм и АПОЕЛ, губейки три от последните си четири семейства в Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР