Борусия (Дортмунд) ще направи опит да си върне халфа Илкай

...
Борусия (Дортмунд) ще направи опит да си върне халфа Илкай
Коментари Харесай

Борусия ще се пробва да си върне Гюндоган

Борусия (Дортмунд) ще направи опит да си върне халфа Илкай Гюндоган от Манчестър Сити. Договорът на 32-годишния халф изтича и той към момента не е решил бъдещето си. Именно поради това той може да поеме назад към " Сигнал Идуна Парк ", написа " Билд ".

Досега се смяташе, че Гюндоган е най-близо до трансфер в Барселона, само че съгласно последните информации до договорка няма да се стигне, защото каталунците не могат да си разрешат заплатата на германеца. Имаше вид и той да преподпише и да остане на " Етихад ", изключително след блестящото му показване в последните седмици. Изглежда обаче и това няма да се случи, защото двете страни не са услели да реализират съглашение.
 Гюндоган разплака Гюндоган разплака " алените дяволи " и приближи Манчестър Сити до мечтания требъл
Така шансът той да поеме в посока Дортмунд не е по никакъв начин дребен. Борусия се чака да продаде звездата си Джуд Белингам за близо 150 милиона евро на Реал Мадрид, а Махмуд Дауд също се чака да бъде продаден на Брайтън. Това ще отвори място за Гюндоган, а клубът ще разполага и с задоволително средства, с цел да може да си го разреши.

Преди да премине в Манчестър Сити през 2016 година, Гюндоган прекара пет години в Борусия, където записа 157 мача, 15 гола и 20 асистенции, като в това време оказа помощ на тима да завоюва една купа и една Купа на Германия. Той бе част и от състава, който игра край в Шампионската лига през 2012-13, като означи гола при загубата с 1:2 от Байерн (Мюнхен).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР