Борусия (Дортмунд) нямаше никакви проблеми в първия кръг от турнира

...
Борусия (Дортмунд) нямаше никакви проблеми в първия кръг от турнира
Коментари Харесай

Хеттрик на Обамеянг поведе Борусия напред за Купата на Германия

Борусия (Дортмунд) нямаше никакви проблеми в първия кръг от шампионата за Купата на Германия. Носителят на трофея надигра с безапелационното 4:0 аматьорския Рейласинген-Арлен като посетител. Марка Бартра откри резултата в 12-ата минута, а по-късно Пиер-Емерик Обамеянг се регистрира с хеттрик след точни изстрели в 41-ата, 56-ата и 80-ата минута. Така жълто-черните не престават без никакви проблеми в идната фаза.

Голеадата стартира още в 12-ата минута, когато Ян-Никлас Бесте бе изведен в наказателното поле и пусна остро за Бартра, който от близко засече топката във вратата за 0:1.

След това в 41-ата минута гостите проведоха хубава контраофанзива, Обамеянг с пета изведе Максимилиан Филип, който бе съборен в наказателното поле за дузпа. Габонецът пое отговорността да извърши наказателния удар и не сгреши за 0:2.

В 55-ата минута още веднъж Обамеянг направи резултата типичен. Той получи пас на скорост от Махмуд Дауд, надбяга директния си надзирател и технично копна топката над вратаря.

В 80-ата минута нападателят оформи и своя хеттрик. Той надхитри двама бранители в наказателното поле, изчака топката да стигне до него и от близко я насочи във вратата за крайното 0:4.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР