Борусия (Дортмунд) няма да търси втори централен нападател, който да

...
Борусия (Дортмунд) няма да търси втори централен нападател, който да
Коментари Харесай

Дортмунд: Футболът се промени, не ни трябва друг Холанд

Борусия (Дортмунд) няма да търси втори централен нападател, който да подкрепя и конкурира Ерлинг Холанд. Това разгласи спортният шеф на клуба Михаел Цорк. 20-годишният норвежец се причисли към Борусия през януари тази година и осъществя впечатляващите 13 гола до края на акцията в Бундеслигата, като " жълто-черните " завършиха с общо 84 попадения, които са и клубен връх.

" През миналия сезон вкарахме значително голове. Виждате, че играта се променя и към този момент няма доста типични централни нападатели, поради което не виждаме смисъл и да търсим втори подобен ", сподели Цорк.
 Бил ли е пийнал Холанд? Охраната изясни случилото се (видео)
В хода на акцията на върха на офанзивата старши треньорът на Борусия употребява като разновидности още Марко Ройс, Торган Азар и младия Джовани Рейна.

Цорк обаче добави, че в клуба може да помислят за още един входящ трансфер на атакуващ състезател, в случай че прехвърлянето на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед се реализира. 20-годишното крило приключи сезона като голмайстор на Борусия със 17 попадения и 16 асистенции.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР