Борусия (Дортмунд) няма да може да разчита на полузащитника Томас

...
Борусия (Дортмунд) няма да може да разчита на полузащитника Томас
Коментари Харесай

Важни за Борусия играчи пропуска първия мач в ШЛ

Борусия (Дортмунд) няма да може да разчита на полузащитника Томас Дилейни и на испанския нападател Пако Алкасер в първата си среща от новата акция в Шампионската лига като посетител на Брюж на следващия ден. Двамата имат дребни мускулни травми след триумфа с 3:1 над Айнтрахт (Франкфурт) в петък, само че треньорът Люсиен Фавър избра да не рискува със здравето им. След прехвърлянето си през лятото Дилейни незабавно се трансформира в корав титуляр, а огромни бяха упованията и към Алкасер, който беше взет чартърен от Барселона, само че пострада още в дебюта си.

Auf geht’s nach Brügge! #UCL #CLUBVB pic.twitter.com/v5sxIivbpW
— Borussia Dortmund (@BVB) September 17, 2018
През предходната акция “жълто-черните” бяха отстранени още в груповата фаза на шампионата, а в този момент се надява на по-добри резултати. Другите два противника са Монако и Атлетико Мадрид.

" Разбира се, групата ни по никакъв метод не може да се назова лесна, само че ние би трябвало да преследваме триумф и класиране по-нататък. Имаме убеденост от положителния старт на сезона и отиваме в Белгия за победа”, съобщи капитанът на отбора Марко Ройс. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Брюж 22:00предстои  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР