Борусия (Дортмунд) е изправен пред почти невъзможната задача да елиминира

...
Борусия (Дортмунд) е изправен пред почти невъзможната задача да елиминира
Коментари Харесай

Умеем да вкарваме голове, оптимист е наставникът на Дортмунд

Борусия (Дортмунд) е изправен пред съвсем невъзможната задача да отстрани Тотнъм, откакто загуби първата среща от 1/8-финалите в Шампионската лига с 0:3. Реваншът в Германия е във вторник от 22:00 часа.

“Нуждаем се от показване на топ равнище. Трябва да играем доста, доста умно”, съобщи наставникът Люсиен Фавър.

В груповата фаза Борусия разгроми Атлетико Мадрид с 4:0, което е посочено като образец, че вестфалци имат сили за ефектен поврат. “Всеки дуел е друг. Но пък знаем, че можем да вкарваме голове. Но е значимо и да не позволяваме непотребни такива”, добави треньорът на “жълто-черните”.

Дортмунд позволи срив в представянето си и към този момент няма преднина в Бундеслигата, откакто преди време се радваше на задатък от 10 точки пред Байерн (Мюнхен). Логично пристигнаха и рецензиите, като такива насочи и спортният шеф на клуба Михаел Цорк. “Винаги има какво да се усъвършенства. Важно е да поправяме грешките си допустимо най-бързо, само че от време на време това лишава повече от седмица”, счита Фавър.

pic.twitter.com/fM1e0Y0geI
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) March 3, 2019
Надеждите на Борусия са свързани със мощната форма на Джейдън Санчо. “Той е доста мощен футболист, с голям гений, само че въпреки всичко е на 18 години. Има своите висоти и спадове. Разполага с голям капацитет, само че това не е задоволително. Талантът е 10%, а останалите 90% са упорита работа в тренировките”, приключи наставникът на представителя на Бундеслигата. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 5 март  Борусия (Дортмунд) 22:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР