Борусия Дортмунд е един от големите европейски грандове, които официално

...
Борусия Дортмунд е един от големите европейски грандове, които официално
Коментари Харесай

Всички в Борусия Дортмунд с ваксинирани или претърпели Covid-19

Борусия Дортмунд е един от огромните европейски грандове, които публично оповестиха, че всички играчи в тима са имунизирани или прекарали Covid-19, научихме от DW.

Ръководството на „ жълто-черните “ осъзнава обществената роля, която играе в Германия, а и освен, в разгара на пандемията, само че също по този начин се старае да съблюдава общоприетите правила на другите футболни и национални организации.

„ Това е персонално решение и аз считам, че е добре всеки самичък да го направи. Момчетата осъзнават отговорността, която носят “, сподели някогашният капитан и предстоящ състезателен шеф на клуба Себастиан Кейл по този мотив.

В медицинските среди към момента се води спор върху тематиката с имунитета на прекаралите ковид, като все по-голям става натискът върху страните, които отхвърлят да включат в „ зелените си документи “ и тези хора, които са построили своя натурален имунитет. България е една от тези страни, въпреки страната ни да вкара документите едвам преди седмица.

Borussia Dortmund have confirmed all players in the squad have either been vaccinated against or recovered from COVID-19.
— DW Sports (@dw_sports)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР