Боровец ще отбележи Световния ден на снега в събота с

...
Боровец ще отбележи Световния ден на снега в събота с
Коментари Харесай

Боровец ще организира безплатни уроци по ски в събота по случай Световния ден на снега

Боровец ще означи Световния ден на снега в събота с безвъзмездни уроци, спонтанни надпревари и демонстрации, музика и развлечения за цялото семейство. Началото на събитието ще бъде сложено в 09.00 часа със занимания за деца в парк " Борокидс ".

Там ски инструктори от " Бороспорт " ще водят безвъзмездни уроци. В 10.00 часа ще стартират уроци по ски и сноуборд за огромни, като последното занятие стартира в 14.00 часа.

В 12.00 часа ще има неподготвено съревнование, а легендата на българските ски Петър Попангелов ще бъде основен арбитър и коментатор, оповестяват уредниците. Слаломът ще се организира пред хотел " Рила ".

 Боровец ще провежда безвъзмездни уроци по ски в събота по случай Световния ден на снега
© Borosport

В сноу парк " Бороспорт " ще има демонстрации и в рисковите спортове, в коiто ще се включат Wild Berries. Безплатните уроци са от 12.00 до 14.00 часа. Преди това от 11.00 часа експертите от Българска асоциация по ски свободен и рисков жанр (БАССЕС) провеждат лов на съкровища в снега, като ще се употребява апарат, предопределен за избавяне на затрупани от лавини. От Планинската избавителна работа ще се включат с урок за сигурността в планината, като ще участват планински водачи с куче и моторна шейна.

В събота дневната въжен превоз карта за деца от 7 до 13 години ще коства 1 лев, а събраните средства ще бъдат предоставени на фондация " Петър Попангелов и другари за Боровец ".

Желаещите могат да се запишат в петък в офиса на " Бороспорт " или на телефон 0882 19 68 48.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР