Боровец. Младежи ГЕРБ трябва да бъде всичко това, което от

...
Боровец. Младежи ГЕРБ трябва да бъде всичко това, което от
Коментари Харесай

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев: Ние трябва да бъдем всичко това, което от БСП не са

Боровец. Младежи ГЕРБ би трябвало да бъде всичко това, което от Българска социалистическа партия не са. Това съобщи в Боровец пред над 130 младежи от ГЕРБ-София и ГЕРБ-София област ръководителят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев. Той изнесе лекция на тематика „ Новите провокации пред външната политика “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Председателят на Младежи ГЕРБ изясни, че цялата европейска общественост е дала извънредно висока оценка за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ България за доста малко време съумя да се трансформира в сърцето на Европа. Доскоро се говореше се разпад на Европейски Съюз, а през днешния ден за европейска вероятност пред Западните Балкани, и то с помощта на България. Това е мотив за горделивост “, безапелационен бе Георг Георгиев. Председателят на МГЕРБ посочи, че като ръководеща партия ГЕРБ носи най-голяма отговорност за благосъстоянието и просперитета на жителите. „ Днес страната е в съвършено икономическо и финансово положение. Така работи ГЕРБ “, акцентира той.
С оглед на наближаващите европейски и локални избори, ръководителят на Младежи ГЕРБ прикани двете структури от София и София област да бъдат дейни и с съответни резултати да не дават опция на политическите съперници да развиват популистка реторика. „ В началото и края на европредседателството Българска социалистическа партия внесоха избор на съмнение. Нека от Българска социалистическа партия последват образеца на европейските опозиции и да работят в полза на жителите “, предложи Георгиев.
Областният координатор на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков показа, че днешният конгрес самичък по себе си е оценка за положителната работа на младежите от ГЕРБ в София и региона. „ Днес ние ще отчетем свършеното досега, само че и ще заложим целите на младежките организации до края на годината “, посочи Петков. Той уточни, че структурите към този момент работят по очертаването на първите стъпки по подготовката на европейските и локални избори следващата година.
„ Отборът на Младежи ГЕРБ-София област е доста мощен и е в отлична кондиция за идните избори “, съобщи регионалният координатор на МГЕРБ-София област и депутат Васил Цветков. Той благодари за това, че в ГЕРБ гласът на младежите постоянно се чува и за опциите за развиване, които от управлението на партията дават на младежите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР