Борнемут започна с победа сезона във Висшата лига за първи

...
Борнемут започна с победа сезона във Висшата лига за първи
Коментари Харесай

Борнемут започна с победа срещу новак

Борнемут стартира с победа сезона във Висшата лига за първи път в историята си. Отборът на Еди Хауи завоюва с 2:0 семейството си на новака Кардиф Сити. Райън Фрейзър откри резултата в 24-ата минута, а малко по-късно Калъм Уилсън пропусна дузпа. Нападателят се реваншира с попадение в самия завършек на дуела.

Дебют за Борнемут направи новото попълнение Дейвид Брукс, който дойде от Шефилд Юнайтед за 10 милиона паунда. След внимателно начало домакините последователно поеха контрола върху мача и в 24-ата минута поведе в резултата. С първия удар в очертанията на вратата отборът на Еди Хауи се разписа. Райън Фрейзър се възползва от неточности в отбраната на противника и се озова непокрит в наказателното поле, като от близко нямаше проблем да прати топката в мрежата. Голът даде още по-голяма убеденост на отбора на Еди Хауи и превъзходството му се усили.

Борнемут можеше да си обезпечи по-сериозен задатък, откакто получи дузпа, само че в 35-ата минута осъществяването на Калъм Уилсън от бялата точка бе избавено от Етеридж. Малко преди почивката домакините можеха да съжаляват, защото гостите стигнаха до най-хубавото си състояние, само че не се възползваха.

След като не сподели нищо през първата част, Кардиф заигра много по-добре и можеше да стигне до равнене. Най-доброто състояние се откри пред капитана на уелския отбор Шон Морисън, само че фантастично избавяне на Бегович го лиши от гол в 65-ата минута. Добрият интервал на гостите не докара до попадение, а те пуснаха втори гол в края, когато Уилсън се разписа.

СТАТИСТИКА НА МАЧА!
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
ПРОГРАМАТА НА БОРНЕМУТ!
ПРОГРАМАТА НА КАРДИФ! Премиър лийг 1 кръг, събота 11 август  Борнемут 2:0краен резулат  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР