Борна Чорич бе преследван от контузии през последните сезони и

...
Борна Чорич бе преследван от контузии през последните сезони и
Коментари Харесай

От шампион за шампиона: Джокович поздрави Чорич за триумфа му в Синсинати

Борна Чорич бе преследван от травми през последните сезони и се наложи да бъде отвън игра в продължение на повече от една година. Той даже напусна топ 250 на международната класация и мнозина бяха скептични, че хърватинът в миналото още веднъж ще успее да се завърне измежду елита на международния тенис. През миналата седмица обаче той опроверга всички сходни изказвания и завоюва трофея на Мастърс конкуренцията в Синсинати, побеждавайки по пътя си към купата Рафаел Надал и Стефанос Циципас, с цел да се трансформира в най-нискоранкирания тенисист (№152), печелил шампионата в Охайо.

25-годишният тенисист получи голям брой поздравления в обществените мрежи, като измежду тях бе и това, отправено от самия Новак Джокович. Сърбинът, който към момента се надява да бъде позволен да влезе на територията на Съединени американски щати и да вземе присъединяване на US Open, употребява профила си в Instagram, с цел да поздрави своя другар за триумфа, като написа следното:

" Поздравления, доста добре, приятелю! Напълно заслужена купа! Всичката усилена работа и самообладание се отплатиха! Продължавай в същия дух, поисквам ти триумф! ".

Djokovic on Coric’s title:
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР