Борисов зорлем направи Радев фактор в политиката. И това стана

...
Борисов зорлем направи Радев фактор в политиката. И това стана
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Борисов си е извоювал в Европа Ценко-Чоковска независимост

Борисов зорлем направи Радев фактор в политиката. И това стана вследствие на елементарна нелепост. А президентството беше мечтаният златен венец в кариерата на премиера. Нещо, което към този момент няма по какъв начин да се случи. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ рекламният специалист Мартин Димитров.

Вижте цялото изявление с Мартин Димитров тук:

В изявлението Мартин Димитров сподели още:

Борисов размени Цветанов с джипка и митологизира облика си в едно високопроходимо странствуване към нашия разцвет. Ние си седим и си приказваме, той през това време пътува, работи и обезпечава благоденствието ни.

В европейски проект пък си беше извоювал една Ценко-Чоковска самостоятелност – периферен човек със характерен натюрел, който е генерално благонадежден – постоянно е предан, не пита, приема абсолютно непознатите позиции.

Коронавирусът пропука тази негова обвивка, тъй като той реши да вземе повече власт и да авторитаризира обстановката. С помощта на доближените си медии.

Борисов е мощно монологичен човек. Седи с тил към нас и ни оповестява своите решения. Именно поради това си държание, той пропусна опцията за разговор. А митингът не води разговор, тъй като има доста ясни условия.

Премиерът сътвори едно царство на угодия, в което всички да се усещаме почти окей. И да се съизмерваме със самите себе си, а не с останалите страни.

Гешев, за разлика от Борисов, няма потребност да се продава. Той е назначен там и няма държанието на човек, който желае да акумулира или резервира избрани гласове. Гешев не се държи като избираем, а като определен. Не знам кой го е посъветвал по отношение на каскетния облик, само че откакто стана основен прокурор, той, дружно с каскета, си поръча нова суперскъпа кола и се реалокира в първокласен държавен дом. Тоест, за малко време се опита да покрие всички дефицити, които явно е имал. Човек, който желае да го изберат, не си купува кола за 200 хиляди, а за 60 хиляди

Общото сред Борисов и Гешев е, че и двамата се движат по дребните обитаеми места, в търсене на хибриден национален облик. Това, което прави Гешев, би следвало да го прави Министерство на вътрешните работи.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР