Борисов заблуждава обществото! Охраната на парламента не е задължение на

...
Борисов заблуждава обществото! Охраната на парламента не е задължение на
Коментари Харесай

Експерт: Охраната на парламента не е задължение на НСО, а на Караянчева

Борисов заблуждава обществото! Охраната на Народното събрание не е обвързване на НСО, както твърди той, а на ръководителя на Народното събрание Караянчева. НСО и Министерство на вътрешните работи са единствено принадлежности в нейните ръце, които тя не умее да употребява, счита военният специалист Кирил Арсов.
Още през вчерашния ден е трябвало Министерство на вътрешните работи да изведе сестрите от постройката, тъй като никой няма право да нощува в нея. Сградата на Народното събрание не е хотел, а е постройка с необикновен статут и знак на държавността. Но Караянчева не е потърсила Министерство на вътрешните работи. Отишла си е умерено в къщи и си е спала като къпана. Жената не осъзнава служебното си състояние и отговорностите си към сигурността на страната, изяснява специалистът.

Утре не медецинските сестри, а проведена незаконна група може да пренощува в постройката и да я подпали или взриви. Затова Гешев следва да се самосезира и да попита Караянчева по какъв начин извършва предоставените и от конституцията административна функционалност като началник на администрацията, НСО и Министерство на вътрешните работи, показва Арсов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР