Борисов убеди шефовете на парламентарни групи да го задължат да

...
Борисов убеди шефовете на парламентарни групи да го задължат да
Коментари Харесай

Борисов и Нинова си стиснаха ръцете за мигрантите

Борисов убеди шефовете на парламентарни групи да го задължат да не подписва двустранни съглашения с други страни за банкет на мигранти.

Депутатите одобриха единомислещо със 177 гласа " за " предлагането на премиера Бойко Борисов без позволение от страна на Народното събрание Министерски съвет да не може да подписва такива съглашения.

 Нинова с мигрантска офанзива към Борисов
Нинова с мигрантска офанзива към Борисов

ГЕРБ оферират общи приказки съгласно социалистите

След продължия близо час спор в пленарна зала и ексклузивен председателски съвет с шефовете на парламентарни групи, Борисов беседва с депутати на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Обединени патриоти.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова показа проекторешението пред депутатите в пленарна зала . Относно политиката на държавното управление по въпросите на миграцията проекторошението задължава Министерския съвет да не подписва двустранни съглашения за банкет на мигранти, както и държавното управление да внесе позиция за общо решение на Европейски Съюз и трето, Министерски съвет да показа пред Народното събрание оферти за промяна на по този начин наречената Дъблинска система за банкет на бежанци.

" Достойно защитихме националния интерес на България и общия европейски интерес ", задоволена е Нинова.

 Борисов умилителен от фрагмента по какъв начин Нинова гали чумава козичка
Борисов умилителен от фрагмента по какъв начин Нинова гали чумава козичка

Да не се хвалим за мигрантите, с цел да не ни завиждат, желае министър председателят

Припомняме, тази заран водачът на Българска социалистическа партия нападна от парламентарната естрада неналичието на дейна политика във връзка с мигрантите и заплахата страната да подписа двустранни съглашения и да одобри бежанци от други страни.
Премиерът Борисов в отговор изиска Народното събрание на гласоподава и да задължи Министерски съвет да не подписва такива съглашения, с цел да има сигурност. За да се реализира единодушие Народното събрание излезе в отмора.

Политиката на държавното управление от парламентарната естрада отбрани и Цветан Цветанов .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР