Борисов смаза Промяната“ и градската десница с кандидатурата на Мария

...
Борисов смаза Промяната“ и градската десница с кандидатурата на Мария
Коментари Харесай

Дачков: Борисов смаза „Промяната“ и градската десница. Умните и красивите ще се претопят

Борисов смаза „ Промяната “ и градската десница с кандидатурата на Мария Габриел. Нямат нито един мотив против нея, тъй като тя въплъщава всичко за което се борят. Като се стартира с Гешев и се свърши с джендърството.
Същевременно тя ще бъде напълно длъжностен министър председател на Бойко Борисов, който ще се върне отпред на страната през нея, само че без да има кой да ѝ повдига въпросите за кюлчета, „ Магнитски “, мафията и прочие, тъй като тя явно няма нищо общо с тях. Освен това е била еврокомисар.
Само ще напомня, че за министър председатели в последните години ни бяха предлагани шахматистка, продавач на шнорхели, преписвач на дипломни работи, а Кирил Петков (продавач на дестилат от кокичета) даже стана министър-председател, което удари дъното. Габриел е форматиран, европейски служител без никакво въображение и лична воля. Идеална е за Борисов в днешния подтекст.
Мисля, че има всички шансове да направи държавно управление с четиригодишен мандат, подкрепено от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, а на някакъв стадий и от „ Демократична България “. Мисля, че „ Промяната “ завърши курса и ще изчезне, а умните и красивите ще се претопят още веднъж в прегръдката на ГЕРБ. „ Възраждане “ ще остане единствена съпротива.
Нека не забравяме, че никой в Народното събрание няма интерес от нови избори, а най-много България. Безумно е да се вършат избори през септември, а след това още едни през ноември за локална власт. Моята прогноза е, че държавно управление ще има в този момент. Продължавам да мисля, че ПП-ДБ направиха по-лошия избор. Днес можеха да са съдружни сътрудници с ГЕРБ и да разделят поравно порциите под стъкления взор на Габриел. Политиката не е за профани, а всички, които се мислехме за по-умни от Борисов се оказахме глупави в политическо отношение.
От Facebook профила на журналиста Явор Дачков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР