Борисов ще представи пред парламента резултатите от европредседателството На 13

...
Борисов ще представи пред парламента резултатите от европредседателството На 13
Коментари Харесай

Борисов ще представи пред парламента резултатите от европредседателството
Борисов ще показа пред Народното събрание резултатите от европредседателството
На 13 юли министър председателят Бойко Борисов ще показа пред Народното събрание постигнатото от страната ни по време на председателството на Съвета на Европейския съюз, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес депутатите гласоподаваха процедурни правила, които плануват министър председателят Борисов, в границите на 10 минути, да показа отчета на Министерски съвет за присъединяване на България в процеса на взимане на решения на Европейския съюз през предходното председателство, както и целите на страната ни през настоящото.

Правилата плануват в границите на чуването изявления да се вършат и от името на парламентарните групи, а депутатите ще могат да слагат съответни въпроси на министрите. Отношение ще могат да вземат и присъстващите в пленарна зала членове на Европейския парламент.

Премиерът Бойко Борисов към този момент показа пред евродепутатите в Страсбург резултатите от Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, както и главните цели на страната ни през последните шест месеца. Сред тях той открои бъдещето на Европа, европейската вероятност за Западните Балкани, младежите, сигурността и стабилността в Европа, както и цифровата стопанска система. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР