Борисов, ще останете в политическата история с една емблема -

...
Борисов, ще останете в политическата история с една емблема -
Коментари Харесай

Нинова: Борисов ще остане в политическата история с едно чекмедже и един пистолет

”Борисов, ще останете в политическата история с една емблема - едно чекмедже, цялостно с пари, и един револвер до главата Ви, с цел да ги пазите ”, обърна се Нинова към премиера. Ето ни, разнообразни по възраст и по занимание, само че ни събра любовта към България, тук сме дружно, с цел да я спасим от мафията. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на националния митинг-протест ”Бузлуджа 2020 ” пред Министерския съвет.
Тук ни събра грижата за хората, дружно сме, с цел да защитим фамилиите, децата си, родителите си, от грабежа. За 10 години ГЕРБ и присъдружните им партии ограбиха сегашното ни, тук сме, с цел да им попречим да ограбят и бъдещето ни, сподели още тя.

" Борисов, ще останете в политическата история с една емблема - едно чекмедже, цялостно с пари, и един револвер до главата Ви, с цел да ги пазите ", обърна се Нинова към премиера.

По думите й това са парите, ограбени от народа, и тази власт се пази по един метод - с бухалка.

Българските социалисти сме единни, ние сме дружно и ние сме тук да ви кажем " Оставка ". Ние сме дружно освен да ги свалим от власт, само че по-важното - да градим България още веднъж. Ние имаме проект за България, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Преди това множеството мина в шествие по столичните улици - от пл. " Александър Невски " до Министерския съвет, където хиляди социалисти и симпатизанти на левицата скандираха " Мутри, вън " и " Оставка ".

В изявлението си пред репортерите Нинова подчертава, че митингът на хората е импровизиран и богат - хората и настояванията са откровени и същински.

" Ходейки ние всеки ден на митингите, ни одобряват добре. Има такива, които не желаят да има партии. Това, което ни сплотява е настояването за смяна. Оставка за кабинета и на основния прокурор и смяна. Нормално е. Протестът е импровизиран и богат от възрастова граница на хора, откъм специалности. Нормално е всеки да има разнообразни разбирания ", съобщи още Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че я тормозят някои прояви на митинга и провокациите. " На мен доста неприятно ми повлия бесилката, която беше издигната. Циничните лозунги, които се подвигат и виковете също не одобрявам. Призивът е към тези, които стачкуват просто да не се поддават на провокации и да пазят чистотата на настояванията си, тъй като те са откровени и същински ", сподели още Корнелия Нинова.

Лидерът на социалистите разяснява и вчерашната обсада на постройката на Българска национална телевизия. " Бяхме в предаването " Панорама ", извън имаше митинг, доколкото разбрах против господин Кошлуков и имаше обсада. След приключването на " Панорама ", аз излязох пешком, вървях до СУ пешком ", сподели още Нинова.

Тя уточни, че до нея са вървели служители на реда, тъй като подобен е редът. " Не ми се е случило нищо. Жива и здрава съм ", сподели още Нинова. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че е схванала, че обстановката с доктор Даниела Дариткова е била по-сложна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР