Борисов ще бъде в парламента, но няма да подаде оставка.

...
Борисов ще бъде в парламента, но няма да подаде оставка.
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов ще бъде в парламента, но няма да подаде оставка

Борисов ще бъде в Народното събрание, само че няма да подаде оставка. Подкрепям настояванията за оставка, тъй като ситуацията е тревожна. Подкрепям оставката на Борисов и държавното управление. Трябва да се търсят и законодателни процедури за оставка на основния прокурор. Това съобщи Цветан Цветанов.
Дали Борисов стои зад хора, които не дават на хората да изразят персоналното си мнение? Говоря за опцията от включване на държавния уред, поради което хората са обезпокоени. Ще кажа името на Тодор Тодоров в Силистра. Обажда се на хората и всеки трябвало да си направи равносметка. Във Варна министър Кралев се интересува, кои се срещат с мен. Иска информация за мен, изясни някогашният втори в ГЕРБ.

Имам друга ценностна система от Борисов, уточни той. Всеки дефинира своята ценностна система. ценностните ни системи с Борисов се разминават, добави той.

Цветанов разгласи, че не е посещавал пространствата, където министър председателят Борисов държи пари и револвер. По думите му, фрагментите с пачките наподобяват достоверни. Според него фотосите не са правени от мъж.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР