„Борисов се превърна в заложник на Валери Симеонов и Красимир

...
„Борисов се превърна в заложник на Валери Симеонов и Красимир
Коментари Харесай

Борисов е заложник на Симеонов и Каракачанов, смята ромски активист

Борисов се трансформира в пленник на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов . " Това сподели пред БНР Орхан Тахир, правист, политолог и ромски деятел, който живее в Белгия, само че следи от близко процесите у нас.

„ Имаме вест – ръководството на България мина в ръцете на „ Обединени патриоти “ . Това към този момент се вижда. Това е резултат от натиска, оказан върху българския министър председател Борисов . Който беше тристранен – от една страна вътрешният напън от митингите, въпреки това външният напън от страна на непознати посланици, политици, и от трета страна - натискът на неговите съдружни сътрудници. През цялото време Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се възползваха от митингите, ориентирани най-вече към ГЕРБ и основния прокурор Гешев, с цел да оказват напън на Борисов, с цел да получат повече власт в границите на тази коалиция. И аз мисля, че те го реализираха “, изясни той.

Според Орхан Тахир премахването на ромски къщи в условия на втора Covid-вълна и премахването по мрачно на палатки на протестиращи рано тази заран са знак, че Борисов е отстъпил пред съдружните си сътрудници .

"Имаме нова обстановка в България и аз не планувам предварителни избори ", безапелационен е Орхан Тахир. Той предвижда, че държавното управление ще изкара мандата до край, само че с по-засилена тежест на „ Обединени патриоти “ . „ Оттук нататък ще забележим една доста по-засилена роля на Валери Симеонов, на Красимир Каракачанов, на техните фрагменти в ръководството “, означи политологът.

"Бутането на ромски къщи е опит за отклонение на вниманието от митингите, а ромската тема постоянно е комфортна за ръководещите, които и да са те " , счита Орхан Тахир.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР