Борисов се обиди на протестиращите и ги нарича какви ли

...
Борисов се обиди на протестиращите и ги нарича какви ли
Коментари Харесай

Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма

Борисов се обиди на протестиращите и ги назовава какви ли не. Не дава отговор на рецензиите, а вика, че са купени, проведени от непознати офицери, заплашващи етническия мир, продажници на Българска социалистическа партия, президента и прочие. И тъй като са кофти хора, провежда рейсове, партайгеносе в страната се разтичаха да провеждат контрапротест.
Всичко това се провежда с цялата гама от благоприятни условия на страната, в това число с пари на ръка за „ антипротестен глас “.

Свине-паякът се панирал от боязън и незабавно провел двойни и тройно полицейски кордони към хотел „ Берлин “. Цивилни, униформени и частни мутри – кръгова защита на леговището. Така е бил охраняван бункера на Хитлер в Берлин.

Главпрокурорът и той дава ексклузивен брифинг: Нападат ме, тъй като съм най-големият герой за правдивост, срещу мафията и олигархията. Сатиричният спектакъл губи огромен гений. „ Св. Наум “ се уреди с ВИП-пациент. Докато го приберат обаче, доста бели ще станат, доста ориси ще бъдат унищожени.

Цялата държавна машина, с институциите, финансите, силовите структури и въоръжението се надига против протестиращи, които имат право на митинг по конституция.

Цялата тази гнусна история е разказана с 2-3 реда от един трол на ръководещите, който броди из мрежата и ръси яки причини. Нарекъл се е „ Хайдутин “, само че по ай пи адреса се вижда, че употребява и други имена. Ето един от мненията му:

„ Кой готви революция? Президентът шапкар под напън от Българска социалистическа партия! Ама сметките ви не излизат, като дойдем у Софето ще ви подпукаме крепко със сопи! Бившо комуне нема! “

Съвет към пропагандния център на ГЕРБ: Казвайте на троловете, че министър председателят Борисов е дълготраен член на Българска комунистическа партия и е отказал да напусне редиците на партията, поради което е напуснал пожарната след 10 ноември. Казвайте им, че министър председателят е взел участие като офицер във възродителния развой. Освен това, в случай че „ подпука крепко със сопите “ комунетата, в самата ГЕРБ ще пострадат над 60% от членовете…

И с троловете би трябвало да се внимава…

Доган, Борисов, Пеевски и Гешев няма да изоставен властта непринудено. Готови са на революция или провокиране на етнически конфликти. Защото знаят какви са ги правили и какво ги чака.

Димитър Вангелов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР