Борисов съвсем скоро ще бъде сменен, той ще бъде махнат

...
Борисов съвсем скоро ще бъде сменен, той ще бъде махнат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов ще си тръгне, когато ДПС реши |

Борисов напълно скоро ще бъде заменен, той ще бъде махнат от Движение за права и свободи, когато те решат да му пернат черджето под краката. 

Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов по бТВ. Той напомни, че и по време на недоволството против кабинета на Пламен Орешарски се разясняваше, че митингът го бетонира. " Накрая Орешарски беше махнат като жълт вестник, от дълго време прочетен. Борисов си избра тази орис. По същия метод той ще бъде окончателно махнат от Движение за права и свободи, когато те решат да му пернат черджето под краката. Той не чу това, което му споделяха хората на улицата, разяснява Иванов. 

Той акцентира, че кворумът в Народното събрание се крепи на Движение за права и свободи. Знаем голямата роля на Движението, на „ Сарая “, на Делян Пеевски в действителната власт в България, която е корупционната коалиция, постоянно необявена “, добави той.

Иванов съобщи, че корупционният модел на ръководство на страната е обвързван с Движение за права и свободи. „ Това е модел на завземане на българската държавност – институция по институция. Големият политически въпрос е пред нас в този момент – дали можем да използван стратегия за изчистването, още веднъж институция по институция, от тези форми на корупционно
завземане. Демократична България знае по какъв начин, имаме стратегия за това, безапелационен бе Иванов. 

Има поредност от проучвания, които показват, че в България годишно се крадат към 10 милиарда лева Корупцията у нас обаче си има име, има и адрес – „ Сарая “, съобщи още Христо Иванов. 

Съпредседателят на „ Демократична България “ съобщи, че след акцията в парк „ Росенец “, не се е прибирал още веднъж там. Той добави, очевидно би трябвало да стартира да го посещава постоянно, с цел да се научат институциите „ да си правят работата “.
„ Случиха се чудеса, хората могат да стигат до там - кметът откри, че има път, за който преди това лъжеше, че го няма. Откриха, че градежът е противозаконен, постройката не е пусната в употреба, че има нелегално строителство за унищожаване и така нататък Ние продължаваме с натиска, тъй като това не е единствената спекулация в страната, само че е знакова за този модел на слепване сред „ Сарая “ и българските институции “, акцентира съпредседателят на Демократична България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР