Борисов разпореди на областните управители да следят капацитета на болниците.

...
Борисов разпореди на областните управители да следят капацитета на болниците.
Коментари Харесай

Борисов разпореди на областните управители да следят капацитета на болниците

Борисов разпореди на регионалните шефове да наблюдават потенциала на лечебните заведения . Това се случи по време на среща сред министър-председателя Бойко Борисов, Националния действен щаб и регионалните шефове, след разискване на настоящата конюнктура с COVID-19.

Областните шефове рапортуваха на премиера Борисов, че в някои региони на страната няма регистрирани случаи на ковид, а в други - не се следи нарастване на инфектираните. От отчета на регионалните шефове стана ясно още, че болестта се популяризира най-вече поради това, че не се съблюдават ограниченията, разпоредени от здравното министерство за използване в закритите пространства.
 Затварят нощни заведения и не разрешават сватби и балове с над 30 души
Затварят нощни заведения и не разрешават сватби и балове с над 30 души

Спортът ще е без аудитория

Така или другояче би трябвало да свикнем, че коронавирусът го има, че живеем с него, и в случай че се съблюдават дистанцията, маските, защитните ограничения, дезинфекцията , по-малко ще натоварим болничната система. Това е задачата. Имате цялостните права ", безапелационен бе министър-председателят.

По време на срещата министър председателят изрази убеденост, че измененията в противоепидемичните ограничения ще изиграят роля и ситуацията ще се възстановява. Положителен факт е и че броят на оздравелите от новия вирус се усилва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР